Tommytott's fotografering

Hemsida och ny bloggdesign

Skärmavbild 2015-06-24 kl. 11.31.00

 

Äntligen är den här, min hemsida och nya bloggdesign. Jag har väntat på detta tillfälle länge, men drog ut det lite väl länge känner jag, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge eller hur är det ? Nu är äntligen min hemsida här och den nya enkla bloggdesignen är på plats. Självklart var valet enkelt av designer, fantastiska Alexandra och jag har samarbetat ett tag och utan henne vet jag inte vad jag gjort. Jag fick det som jag ville och det blev så mycket bättre än vad jag själv trodde. Så vad tycker du?
Skillnaden för er läsare är att ni numera måste skriva https://tommytott.com/blogg för att ta er hit till bloggen, men det kan ni göra via tommytott.com oxå och passa på att titta bland mina fina foton jag har tagit.

Hemsidan är inte helt komplett. Designen och funktioner ska fungera och vara fullständigt, men nu har jag ett hästjobb att ladda upp foton från de fotograferingarna jag har och i de kombinerar jag med att försöka aktivera kamphundarna, vila kroppen och redigera bröllopsfotografier, jag vill inom 2 veckor ha de färdig redigerade och skickade till kund. Och samtidigt så söker jag efter mina försvunna USB minnen som är beställda. Då företaget uppenbart gått upp i rök så får jag helt enkelt leta upp nytt företag att beställa USB med min logga på och det ska vara ett företag med bra priser och där man slipper beställa minimum 100 stycken?! Bara det är ju sjukt. Förslag? tips på företag?

Nej nu ska jag ta och aktivera lite hundar. Jag har klipp gräset på tomten här vi husvagnen, det är bara utsidan som kanterna ska trimma och runt den där jävla stubben som står där och är allmänt jobbig och ful.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Thommy LA Gunnarsson 24 juni, 2015 at 14:17

  Snyggt . Ha det gott.

 • Reply junitjej 24 juni, 2015 at 17:15

  Verkligen fin hemsida!

 • Reply Denise Taylor 24 juni, 2015 at 17:31

  Blev ju riktigt snyggt! Grymt ju 😀

 • Reply Denise Taylor 24 juni, 2015 at 18:05

  SV: Tror Ida på adaras.se gör designer till alla former av portaler. Annars kan du ju alltid googla men det har då säkert redan gjort 😛

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.