Mode, Shopping och Skönhet

14 timmars sömn, promenad och ny nespresso maskin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går efter nattjobbet blev det 4:a timmars sömn på dagen och i natt har jag sovit 14 timmar i ett sträck. Jag vaknade med ångest när jag insåg att klockan var 14. När fan sov jag till 14 en ledig dag annars? Jaja, det var den lördagen tänkte jag. Helvetes jävla kukrövhål är oxå ett ord som kom ut min mun.

Sjömannen släpper in kamphundarna till mig, frågar i fall Nespresso butiken är öppet och hur länge. Vi hade planerat att gå dit och köpa kaffe kapslar. Dom stänger 16, så vi fick på oss kläderna och tog en promenad ner på stan för att handla kaffekapslar. Och vad kommer vi ut med? En helt ny maskin och ett gäng kapslar. Sommarerbjudande is the shit! Maskinen skulle gå på 2400 men nu hade dom erbjudande under sommaren för 999 :-  Vi hann knappt in i butiken, sjömannen tog en kölapp och såg maskinen och sa, den ska jag ha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så jävla snygg. Och denna släpade vi på hela vägen hem, för vi tog en annan väg hem och gick genom hela stan. Att en sådan liten maskin kan väga så otroligt mycket är sjukt. Men vi fick hem den och har fått i oss varsin god latte med glutenfria muffinsbullar till. Smaskens.

Resten av lördagen vet jag inte vad som händer. Vi får helt enkelt se vad den bjuder på. Vi har inget planerat. Jag är så sugen på åka ner till husvagnen men det är så jävla tradigt med detta vädret. Visst det är mysigt att vara vid husvagnen när man kan vara ute, men att åka dit och få sitta inne i vagnen eller förtältet hela tiden är oxå mysigt men inget vi är sugna på nu, vi vill ju vara ute och låta kamphundarna springa av sig.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.