Livsstil

Tävling på instagram

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgon solstrålar! Visst är det fantastiskt att vakna upp till solens strålar? Det ger en hopp om att sommaren kanske vill visa sig lite mer. För de senaste dagarnas regn och trålväder har verkligen inte gett en motivation till något.  Men nu är det söndag och helgen är snart slut, redan. Jag förstår inte hur dessa helger bara kan springa iväg. Men i går gick vi förbi hemmakväll och hyrde 3 filmer, vi tog 3 av de nyaste beck. Det blev alltså ryggläge framför beck med en skål jordgubbar och vaniljsås <— så jävla gott och sen lite chips till det innan jag rastade de små liven och gjorde oss klara för sängen, där det började en rysare som vi kollade på , så innan jag somnat så var klockan närmare 01.

Jag har utfodrat de små liven och varit på morgonpromenad med dom medan sjömannen gick ner till husets tvättstuga och bokade tid där, för att tvätta täcke, filtar och lite större som inte går in i våran lilla maskin i lägenheten.

Nu dricker jag kaffe och har just publicerat en tävling på min instagram. Där du kan vinna en välfylld Prova-på-box från underbara ThefitnessboxSå in på instagram och leta upp @Tommytott och var med och tävla om den fantastiska boxen! Jag vill ha den själv haha!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.