Mode, Shopping och Skönhet

Stilfabriken, date på emporia och mentalt störda leende

dsc_3126

I samarbete med stilfabriken

I fredags fick jag hem ett par nya snygga armband från StilfabrikenGrymt snygga armband och en snygg accessoar till dina outfits. Så nu har jag ännu fler armband att variera mellan till mina outfits.

I dag kom våran vän Anna ner till Malmö och hälsade på oss. Det var svinlänge sen vi träffades och det kändes riktigt riktigt bra. När hon kom var hon som oss, hungrig som en björn och vi drog till Emporia och käkade hamburgare och kollade runt lite där då Anna aldrig varit där. Hem till oss en snabbis , visade lägenheten och snackade lite skit innan hon hoppade i bilen och körde hem igen. Så kul att du kom på besök.

Sjömannen började må kasst efter att vi käkat hamburgarna så han ligger nu här bredvid mig i sängen och vilar, jag svarar på mail, bloggar och kollar igenom mina sociala medier och sitter med ett mentalt stört leende och faktiskt en aning nervös över beslut som jag håller på tar. Det kommer bli så jävla bra, något som jag vill, men ändå finns ju nervositeten över att allt ska klaffa.
Ni får gärna hålla tummarna för mig, självklart kommer jag tala om vad det är jag håller på med när allt har gått i lås. Åh herregud!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mariann Lifwergren 22 november, 2016 at 06:11

  Åhhh guld hjärtat, vart har du köpt det?
  Helt underbart!

  Hoppa allt är bra!?
  Här går det i vågor …ryggen lever sitt egna liv :S
  Ha en fin fin dag!
  Kram!

  • Reply tommytott 22 november, 2016 at 09:00

   Gudlhjärtat är köpt i Ullared , fick det av min syster!:)

   Allt är okej här, fullt upp och massa nytt och beslut som tagits för ett helt nytt 2017. Gah! Lite nervöst men jag tror det blir bra !
   Ja jag har läst att ryggen strular lite, hoppas den skärper till sig snart!

   Njut dagen fina du !
   Kram

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.