Mode, Shopping och Skönhet

Emporia, stranden och skofetisch

Efter jag kört Matte H till åkeriet så att han kunde hämta bil och cross och ge sig ut på crossbanan och leka med de andra pojkarna så skulle jag ringa syrran så skulle vi bestämma vad vi skulle göra. Vi bestämmer att jag ska plocka upp henne för att dra på Emporia och handla presenter till syrrans ungar som tar studenten, slutan 9:an och den 3:e har jag faktiskt ingen aning om mer än att hon är helt amazing haha!

Jag skulle ju inte shoppa, men där på hyllan hängde dessa. Sista paret och i min storlek. Jag har kollat på dom jag vet inte hur många gånger och i dag slog jag fan till, dom ropade på mig : Totten, vi vill ha dig, vi vill känna din fotjuice… det var alltså ment to be, det ska vara vi och jag hamnade lite i skohimlen .. Äntligen är dom mina. Inte för att vi behöver nya skor, vi har nog närmare 50 par tillsammans nu haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

När vi kom ut från Emporia är det strålande sol så vi bestämmer att vafan, en 3:e dag på stranden har fan ingen dött av så jag släpper av syrran, hon springer hem och byter om och kommer till mig och jag fixar här i väntan på att hon ska komma.

Varmt som fan, blåste sand överallt men nästan 3 timmar på stranden kände vi oss nöjda. Nu är kamphundarna rastade ,jag har spolat av mig all sand och fixat isvatten både till mig och kamphundarna. Jag måste handla och åker med syrran och mattias när dom ändå ska iväg sen. Kylen ekar tomt och magen kurrar.

Ikväll ska jag göra någon tacovaiant tänkte jag på kyckling. Oh lord. Det vattnas redan i munnen på mig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.