Camping livet

Kamphund, sliten kropp och stadsliv

En spanande kamphund.

Det har varit ännu en varm natt här i vagnen. Jag har haft svårt att sova just pga värmen , haft ett fönster öppet och somnade på täcket även i går kväll. Skönt på ett sätt att man inte behöver något på sig när man ska sova, men det hade ju varit skönt att vakna utvilad. Det känns i kroppen nu att jag jobbat hårt de senaste månaderna och att jag har träningsvärk som satan både i ryggen, baksida av låten och i gumpalallan .. I gumpalallan? What the fuck ? Nog för att man inte står i ergonomiska positioner när man fotograferar, men att ha träningsvärk i gumpen var väl att ta i lite va? haha!

Tisdag morgon och jag sitter och dricker en nocco efter att ha busat lite med kamphunden här i trädgården vid vagnen. Saknar sjömannen och känner en saknad av stadslivet, så jag funderar på om jag redan ikväll när jag slutat jobba ska dra in till Malmö eller om jag helt enkelt bara ska stå ut och vänta tills jag gjort mitt kvällspass även i morgon och köra in då för att slippa köra fram och tillbaka 6 mil. Jag behöver en dos av stadslivet, luften, kolla till hemmet, vattna blommorna och få duscha i min egna dusch, gå på toaletten utan att behöva höra storfisarna vägg i vägg haha!

Nej nu ska jag avsluta här, fortsätta på min Nocco och små plocka här vid vagnen och göra mig klar för ett kvällspass på jobbet med kollegorna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.