Camping livet

Latte i förtältet , Friyay och marknad

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fredag morgon och semestern fortsätter och vi avnjuter varsin god latte i förtältet och solen försöker verkligen ta sig igenom alla molnen, så vi får se hur vädret kan tänkas bli i dag.  Vi har sovit som 2 små barn i natt och i dag är det bättre med värken i kroppen.

Bara jag fått i mig min latte ska jag gå och upp till servicehuset och ta mig en dusch, jag var så trött i går kväll så jag orkade inte.
Sen får vi nog besök av underbara Linnbie i dag. Hon skrev i går och hörde om bögarnabus var sugna på en fika, så vi föreslog att hon kunde komma ner till oss i husvagnen och hänga med på Gislövsmarknad som börjar i dag. Så vi får se vad dagen har att erbjuda.

Vad har ni för planer?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.