Camping livet

Termomentern visar 18 grader , jag säger 2 cm

Fantastisk väder bjuder denna måndag på och vi har legat och solat i flera timmar och tant Anki kom förbi och var kaffe sugen och satt här i solen hos oss, tack Anki jag fick mig en kopp kaffe mitt på dagen oxå här hemma och vi är ofta för lata för att köra i gång kaffekokaren mitt på dagen själva nu när våran nespresso maskin har gått sönder här i vagnen. Jag måste köpa en ny nespresso maskin hit till vagnen.  När vi satt här bakom vagnen och svettades och njöt av en god kaffe pratade vi om att eventuellt ta ett bad i dag, men vi var osäkra på temperaturen.

Anki ringde och sa att hon hade termometern hos sig så vi kunde komma bort när vi var sugna på veta gradantalet och badsugna. Sagt och gjort, byter om och går ner till bryggan och kollar gradantalet. Enligt termometern var det 18 grader och med tanke på att benen domnade och krigarn kröp in och nästan försvann så säger jag 2 cm varm <– kallt.

Nu sitter jag här i förtältet och Ed Sheeran strömmar från datorn, jag har knäckt en nocco och vi har just kommit hem från affären. Sjömannen bygger ihop våran nya lilla grill vi inhandlade, för att vi är för lat för att använda den stora, snygga grillen när vi bara är 2, då räcker det med en liten.  Så jag njuter av utsikten, musiken och Nocco´n. Ikväll blir det grillat till middag. Jag ska ge mig på att försöka lära mig gilla revben. Jag får tills dess försöka få fram grottmänniskan i mig .. Heja Totten, du kan plocka fram honom!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.