Livsstil

19 dagar gräsänkling, black friday och helgjobb

dsc_3227

Godmorgon för mig och god eftermiddag för oss alla. Så är jag uppe på benen igen efter att ha sovit ett par timmar. I dag på morgonen 04.45 fick jag ringa hem till sjömannen och kolla om han var vaken och han hade precis vaknat så det var tid för honom att kliva upp, fixa med hundarna och göra sig snyggare inför ett par timmars tågresa och buss till jobbet. Det suger verkligen att ha honom borta i 19 jävla dagar, men förhoppningsvis går dom dagarna snabbt så han snart är hemma igen! Han är hemma under julen, men vet ni vem som har äran att jobba natt då …? Ni får en gissning haha!

I dag fylls sociala medier om black friday och shoppingtarmen på många är helt galet. Jag kollade Facebook vid midnatt och kollade in lite butikers facebooksidor, folk gick bananas och blev rasande för att hemsidor crashade haha. Jag skrattade lite lätt för mig själv!  Och ja, shoppingtarmen suger lite på mig med haha!

Ska själv ge mig ut bland black friday shoppare. Fast för mig blir det lugnt, jag och syrran ska kolla in lite kosttillskott bara. Jag ska se om någon butik har erbjudande på nocco. En av mina stora laster här i livet och ja , jag är lite sugen på att testa den nya smaken skumtomte och dessutom är dessa drycker perfekt för mig på natten när jag känner mig lite … trötter! Och med den ska jag fixa lite här hemma, dricka min latte, sjunga högt för grannarna och ladda upp inför natt 3 och helgens nattjobb .. Heja mig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.