Livsstil

Tisdag, halsont och att inte förstå

dsc_2664

God eftermiddag godingar!  Så är jag vaken igen, kamphundarna är rastade och jag hade ju planerat att jag skulle ut och springa i dag. Men vet ni vem som vaknar upp med halsont och tätt i näsan?  Men jag så klart. Och jag är ju extremt noga med att jag inte tränar när jag är minsta lilla förkyld eller känner att jag börjar bli lite kass då jag i gymnasiet fick hjärtmuskel inflammation när jag ansträngde mig när jag var snorig och aldrig mer.

Så jag har kört i gång en maskin tvätt även i dag snart har jag tvättat upp allt här hemma och jag förstår inte hur jag och sjömannen kan få till så mycket tvätt. Men å andra sidan är det ju massa sängkläder , dukar sedan fester och allt vad det nu är.

Jag blir så irriterad. Vad är det med företag och tro att man kan få mig att skriva inlägg i bloggen för en skitsumma? Jag vill absolut inte vara otacksam, men när man sagt nej till erbjudandet då jag anser att ett presentkort på 500kr är alldeles för lite för att jag ska lägga ner energi , tid och viljan på att skriva ett välskrivet inlägg? Nej – min blogg är inte värd mer för jag har inte statistik som ger mer utbetalning? Nej tack , det företaget kan ställa sig i skamvrån och börja fundera på vad för personal dom har anställt och vad för moral dom ligger inne med, för företag vet exakt vilken spridning bloggare har och bör sätta sig in mer i hur mycket tid och kärlek man lägger ner.  Fler bör stå på sig och faktiskt värdera sig själv högre så att företagen faktiskt börjar inse vad fan dom håller på med!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.