Livsstil

Andra natten, sista natten och bloggmingel

7

Torsdag och jag har sovit sådär. Jag fattar inte varför jag inte kunnat sova så bra efter jobbet i dag, men det är som det är. Jag är uppe, ny duschad och har fått i mig en latte och laddar upp för andra natten på jobbet. Första natten gick bra trots ingen sömn i går på dagen,natten var lång men den gick!

I dag är det sista natten sjömannen är hemma. Han kliver upp och tar tåget i morgon bitti kl 06 för att ta sig upp till båten för jobb. Han har blivit inringt tidigare så i stället för att åka på onsdag så åker han i morgon. Tråkigt, men jag förstår att det ibland krisar även på hans jobb, vilket är förståligt som på alla jobb.

Ikväll är jag inbjuden till både AW och bloggmingel. Jag väljer att gå på bloggmingel då det passar tiderna för mig bättre eftersom jag ska iväg och jobba i natt igen. Dessutom ska sjömannen med på minglet, vilket jag tycker ska bli ännu roligare. Minglet har tema jul och nyår, så vi får se vad som bjuds på ikväll. En snabb uppdatering och jag konstaterar att jag har 13 nattpass kvar att göra innan jag tackar för mig, det går snabbt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Thommy LA Gunnarsson 24 november, 2016 at 14:21

    Härligt. Lycka till med det nya.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.