Stuglivet

2 timmars sömn

Att njuta av dagen.

2 timmars sömn unnade jag mig efter att ha hoppat in extra fredag natt på jobbet. Shit vad skönt det var att jobba natt. Natten har gått fort och det var magiskt ljus när jag körde hem från jobbet i dag och det är just sånna mornar jag önskar att jag hade med mig Mr nikon så att jag kunde få bjuda på härliga foton. För det saknar jag lite , att bjuda på vackra foton som är sådär spontant taget.

Kaffet är fixat och jag försöker vakna till liv , poolen töms i dag och därmed får vi säga att hösten är här och  .. det känns ju sådär, även fast den är vacker och har sin charm.  Men nu, nu ska jag ta och borsta tänderna igen för andra gången denna förmiddagen och sen får vi helt enkelt se vad dagen erbjuder.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Eva wiberg 29 augusti, 2020 at 13:03

  Igår gick jag upp på ett fjäll här i Bergen och stod och såg ut över byen och vattnet. Och där kom Fjord line inseglande och en stund senare la den ut igen. Tänkte då på dig och din sjöman 🥰. Ha en fin helg. 😊

  • Reply tommytott 29 augusti, 2020 at 18:52

   Åh .. du är så fin!
   Ha en fin helg du med <3 !

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.