Stuglivet

Ett vitt Malmö, värkhelvete och en lugn fredag i stugan

När snön kommer på riktigt till Malmö.

Jag vaknade upp i dag att det var vitt på marken men mer eller mindre allt försvann. Jag har sovit så jävla kasst i natt, kamphunden har velat gå ut flera gången under natten och skälla och jag har haft värk från helvetet i mina ben och den har fortsatt under dagen. Så vi har bara kört en lugn dag. Vi körde inom tropikhuset för att se om dom hade mat till ormarna i rätt storlek och det hade dom, så det blev lite frysta möss, gräshoppor och syrsor till ödlorna.  Så djuren har fått mat och jag slocknade med kamphunden på soffan.

Det började snöa igen och har snöa hela eftermiddagen och vi har just varit ute igen , för vi har ju en mycket missnöjd kamphund som blir otroligt kall om tassarna och hon gillar inte snön , sådan hund – sådan husse haha. Men visst , jag tänker inte ljuga, visst är det fint på fotografi men annars .. not so much faktiskt. Så jag tvingade ut både mig och kamphunden när det snöade som mest och tog lite porträtt foton.

Vi har käkat middag och nu ligger kamphunden här i soffan och värmer sig, jag fulsjunger och har tagit mig ett glas rött och bara är. Jag funderade ett tag på om vi skulle packa ihop nu ikväll och köra hem till lägenheten, men nej jag känner bara att vi stannar även i natt, det är så mysigt med lugnet, alla tända ljus och att bara vara.  En lugn fredag hemma, tända ljus och magisk musik som strålar ur högtalaren.  Älskar´t.

Vad har ni för fredagsplaner?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.