Stuglivet

Naken dans, kaffe i solen och handla

Påskaftons morgon i solen.

Påskaftons morgon och den börjar jag med naken dans för sjömannen,  han säger att jag är störd och att jag borde vara tyst då jag pratat konstant sedan jag slog upp mina ögon haha. Det är alltid kaos hos stugbögarna och inte en lugn stund, för är det inte någon av oss två banta typer så är det någon av de fyrbenta odjuren som är i gång. Livet alltså.

Det är strålande sol och nästan vindstilla, helt magiskt att dricka kaffet på trädäcket. Pågarna har varit förbi och busat i trädgården, vi snackade skit med Chrille och nu är jag inne på latte nummer 2,  vi skriver inköpslista och försöker få tag i Stephanie så vi vet vad vi ska handla tills i morgon.  I eftermiddag kommer syrran med familj och myser. Det blir 2 bra påskfiranden i år.

Annars får vi se vad dagen har att erbjuda, men jag tänker mig att jag kommer placera min gumpalalla i solen på terrassen och bara njuta . Det känns som ett bra beslut.

Glad påsk mina kycklingar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.