Livsstil

Homie Life In Balance

| I betalt samarbete med Homie Life In Balance

Homie Life in Balance.

Jag har den stora äran att få inleda hösten med ett magiskt samarbete med Homie life in balance.  Produkter som är bra för både din kropp och för ditt hem. Homie är ett svenskt livsstilsvarumärke som vill hjälpa människor att skapa vinnande vanor för att optimera energi varje dag. Vi vill att den höga kvaliteten på våra produkter ska återspeglas i design, förpackning och etiketter. Detta innebär att våra produkter smälter in i snygga och medvetna miljöer.

Jag fick hem 3 produkter som jag har testat nu ett tag och jag måste säga att jag älskar alla 3 och tänker jag presenterar de 3 olika produkterna för sig här nedan.

Homie – No odur.

No Odour är en effektiv luktneutraliserare som kapslar in och eliminerar dålig doft. Sprayen kapslar in bakterien eller doftmolekylen äter upp den och kvar blir bara koldioxid och vatten. Vilket gör den helt oskadlig för miljön, eftersom

den är biologiskt nedbrytbar.

Spraya No odour direkt på källan till den dåliga lukten. I dina träningsskor, i toaletten, i vasken eller papperskorgen där det luktar illa. Den är helt oskadlig för kläder så matos eller svettlukt kan behandlas direkt på plagget och doften är helt magisk.”

Homie- Sharp up.

Sharp up är en brustablett som innehåller en härlig blandning av nyttigheter som hjälper till att balansera upp särskilda brister i vår skandinaviska kost, samtidigt som den tillför oss med ett förstärkt immunförsvar ochkan hjälp mot stress och trötthet.

Perfekt inför stressiga perioder eller när du vill ta ett steg bakåt”

Homie- Wake up.

Wake Up är en god kolsyrad energi och skönhetsdryckmed naturliga växtextrakt samt utvalda vitaminer och mineraler som ger positiv effekt både för din utsida och insida. Sammansättningen i drycken gör dig pigg och alert samt adderar även en extra boost till kollagenproduktionen som verkar för en föryngrande och spänstigare hy.

Wake up innehåller inte heller lika mycket koffein som en energidryck vanligtvis brukar göra och innehåller även ett helt naturligt koffein. Vilket gör den till ett mer naturligt val av energidryck.Finns i 3 magiska smaker ”

Självklart har jag ordnat så att ni , dom bästa läsarna i världen får en rabattkod när och om ni handlar vilket jag rekommendera. Uppger ni tommytott20 i kassan så får ni 20% på hela ordern och rabattkoden är giltig till den 4:e september. Happy shopping!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.