Chanel, Prada & Gizmo

6 av 7 dagar, kissa i kaffekopp och sex on legs

image

Här ovan har ni honom, kamphunden som kommer bli min död  .. Gizmo, älskade, underbara Gizmo. Varför kan du inte bara vara en normalhund? De andra 2 är ju inte heller så normala, men dom har inte en kroniskt och ständig psykos! I går när vi gick promenad och njöt i solen så satt det byggarbetare på gräsmattan och dom skrattar och är alltid så glada när jag går förbi med kamphundars och i går när dom hade kaffe paus vinkade dom att vi skulle komma så dom fick klappa.. Vilket inte blev så mycket klappande, så herren här ovan får för sig att kissa i den ena byggarbetarens kaffekopp av papp ?!
Dom skrattade, jag vrålade och skämdes och drog i väg med hundarna med svansen mellan benen. Vad har jag gjort för ont för att behöva genomgå allt skit han hittar på? Jag behöver ju inte säga att mitt liv är tråkigt.

Efter det fick jag sms om att det saknades folk på jobbet på kvällen i går,jag ringde och sa att jag kunde komma in och jobba om dom gav mig ledigt på fredag, vilket som gick med på så, i dag har jag jobbar dag 6 av 7 och ser verkligen fram emot att klockan ska bli 15.30 i morgon så jag går på 3 dagars ledighet, långledighet!

Har just varit ute med kamphundarna och ja, Prada har sprungit som en galning och de 3 små liven älskar att värmen har stigit då dom njuter av värmen likt husse. Jag går mest runt och väntar, väntar och kollar på klockan. Kl 18.00 rullar tåget in på perongen här i Malmö och ur det stiger nämligen mitt sex on legs, sjömannen kommer hem ikväll och han vill ut och gå när han kommer hem. Men innan dess så ska vi hämta ut 7 paket som ligger och väntar på att bli hämtade i sjömannens namn, promenad och sen tappar jag nog fan tvålen i duschen haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.