Mode, Shopping och Skönhet, Shopping

Kärlek till skor

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitt modehjärta slår dubbla slag!

Mina nya favoriter. I dag när jag hämtade hem sjömannen så tog jag med mig alla avierna som låg här hemma och väntade på honom, ja det trillade in ett par skor och både jag och sjömannen beställde varsitt par av de ovanstående , sjömannens är dock med blå ränder  och blå där bak, men vi både blev verkligen förälskade.. Och ja ,man kan bli det i skor och kläder haha!

Åh jag längtar verkligen till att bära dessa när solen skiner, få ge mig ut och ta snygga foton till bloggen. Kan jag få lite ledighet, mer värme och massor med sol? Gah. Våren och alla snygga vår och sommarkläder gör verkligen att man blommar upp som naturen. Det. är. lycka. 

I dag har jag extra tur, får både hem snygga skor och mannen i mitt liv och det känns inte riktigt upphetsande att veta att klockan ringer 05.20 i morgon och jag ska iväg och jobba medan sjömannen ligger kvar och trynar i sängen. Tänk er, för en massa herrans år sedan kunde man sjukanmäla sig för man var bög .. I morgon önskar jag att det var ett giltigt skäl att vara hemma ( för att få ligga ) och titta på mina nya skor haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Mystjejen 5 maj, 2016 at 21:14

  Hej fina 🙂
  Wow så snygga skor, helt kär i dem 😉
  Njut av helgen som kommer kram ❤

  • Reply tommytott 6 maj, 2016 at 08:37

   Tack, visst är dom snygga!

   Vi ska ha premiär helg i husvagnen , fixa där och bara njuta! 🙂

 • Reply Marie 6 maj, 2016 at 08:59

  Ohh så coola skor =D, mysigt att vara i husvagnen

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.