Chanel, Prada & Gizmo

Älskade, älskade Prada – Du fattas mig

dsc_2793

Hur mycket tårar kan det finnas i en kropp? Att köra hem från jobb i dag på morgonen  och tårarna bara rinner på mig och när jag kommer hem brister det totalt. Jag vet att beslutet är rätt , men det känns ändå som att jag gav upp, alldeles för tidigt.  Vi fick nästan 6 år tillsammans och det har varit fantastiska år. Jag är en djurmänniska ut i fingerspetsarna och har haft en del hundar genom mina år, men jag kan med handen på hjärtat säga att det finns ingen hund som någonsin har stulit mitt hjärta som du Prada.

dsc_2781dsc_2780dsc_2776

Allas våran älskade lilla Prinsessa. Du har haft fantastiska år här hos oss, en tuff start på livet genom att bli opererad , båda bakbenen samtidigt för patella luxation och strax därefter fick du diagnosen Epilepsi och det har stundtals varit tufft med anfallen, viktuppgång och kämpigt med medicineringen. Men du har fixat det galant. Det var september månad som sjukdomen tog ett övergepp och du hade mer anfall än vad du haft på ett år, och det var där och då jag och sjömannen beslutade oss att vi inte kan låta våra känslor styra, vårat ego att vilja ha dig kvar kan inte styra – Och i dag var dagen då du fick somna in.

Att komma till Öresunds veterinärklinik och få äran att ha din favorit där med, Hanna. Världens bästa Hanna. Vi får ett rum, där dom gjort fint, tänt ljus och lyktor och när du tittar på mig rinner bara tårarna, för jag ser på dig att du vet vad som är på gång att hända. Din blick säger, ta mig hem igen pappa! När Hanna kommer in brister det ordentligt igen, speciellt när hon säger – Älskade vän, det blev så här till slut . Du har haft ett fantastiskt liv och kunde inte ha varit hos en bättre familj.

Nu är det tid att säga farväl , inte hej då .. vi ses snart igen! Du får en nål i höger framben , du är i min famn, där du började ditt liv , i min famn i resen från Tomelilla och i min famn tar du ditt sista andetag och att känna ditt hjärta slå sitt sista slag gjorde så ont. Jag skakade och sa förlåt .. men du har det bra nu!

Jag älskar dig, vi älskar dig, dina syskon, kamphundarna älskar dig.

2016-10-27.

Prada, älskade lilla Prinsessan .
Du fattas mig!

 

Följ mig och bloggen på:
Facebook: Tommytott
Instagram: Tommytott

Previous Post Next Post

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply Louise 27 oktober, 2016 at 17:02

  Aww. Beklagar sorgen. Vet hur mycket ett djur betyder för en speciellt om det varit med länge. Vår kanin dog för en månad sedan. Dock av ålder.
  Man får sörja hur länge man vill.
  Ta hand om er.

  • Reply tommytott 29 oktober, 2016 at 01:18

   Tack så mycket för din värmande kommentar. Jag kommer garanterat sörja länge då hon fattas mig så fruktansvärt. Det kommer bli lättare, men hon kommer alltid finns i mitt hjärta <3

 • Reply Agda 27 oktober, 2016 at 17:10

  Oooooohhhh…. fy vad tragiskt att läsa detta.
  Men helt rätt val av er, allt för många djurägare
  är alldeles för egoistiska och behåller sina sjuka djur för länge.
  Kram kram från Skåne.

  • Reply tommytott 29 oktober, 2016 at 01:18

   Tack så mycket för din värmande kommentar Agda.

   KRAM! <3

 • Reply Linda 27 oktober, 2016 at 18:12

  Se till att få i dig värska… att gråta då mycket som man gör efter ett svårt farväl… drick, sov, drick mera!! ♡♡♡♡

  • Reply tommytott 29 oktober, 2016 at 01:17

   Tack så mycket <3

   Sömnen har tyvärr blivit lidande men jag försöker få i mig vätska och tänka positivt, men det är kämpigt.

 • Reply Denise Taylor 27 oktober, 2016 at 18:25

  Beklagar verkligen, varit med om det två gånger denna sommar 🙁 Man vill att dom ska leva lika länge som man själv gör och inte bli så sjuka 🙁

  Vila i Frid Prada! Ta hand om er och fokusera som småttingarna som ni har kvar <3 Ni får trösta varandra <3

  • Reply tommytott 29 oktober, 2016 at 01:16

   Ja .. det värsta beslut jag tagit i mitt liv även fast jag vet att det är rätt. Men hon fattas mig och ja, hon skulle vara med mig i flera år till, men sjukdomen tyckte annat och hon mådde inte bra!

   Tack så mycket och kram!

 • Reply Sofia 27 oktober, 2016 at 21:15

  Fint skrivet om din vän. Ett tungt beslut men så viktigt. Beklagar sorgen.

  • Reply tommytott 29 oktober, 2016 at 01:16

   Tack så jätte mycket .. <3

 • Reply Sofie 27 oktober, 2016 at 21:52

  Massor av kramar till er.
  Det är ett så tufft beslut man måste fatta. 😞
  Beklagar.
  kram

  • Reply tommytott 29 oktober, 2016 at 01:15

   Tack, detta beslut var rätt men oxå det beslut som verkligen var det jobbigaste jag någonsin tagit. Det är kämpigt just nu då jag saknar henne så mycket och hon fattas mig så fruktansvärt.

   KRAM

 • Reply Annelie 28 oktober, 2016 at 10:45

  Men fyyy vad mina tårar rinner när jag läser din text.
  Att mista sitt älskade husdjur är precis som vilken sorg som helst.
  När jag läser om din / er sista stund mer er prinsessa… så flyger mina tankar till den dagen mitt hjärta fullkomligt exploderade i småbitar när vår älskade Freja fick somna in.
  De flesta bitarna har hittat tillbaks till varandra,, men några fattas fortfarande och kommer alltid att göra.

  Ta hand om er och pussa / gosa på era andra pälsklingar (som jag redan FATTAR ni gör).

  Ha det bäst.. // Annelie

  • Reply tommytott 29 oktober, 2016 at 01:15

   Tack så mycket.. Det är kämpigt just nu! <3

 • Reply Matthias 28 oktober, 2016 at 12:44

  <3

  • Reply tommytott 29 oktober, 2016 at 01:14

   <3

 • Reply Helena 29 oktober, 2016 at 09:18

  Styrkekramar!
  Tårarna bara strilar ner för kinderna..
  Det var den sista kärlekhandlingen du kunde ge henne!
  Tyvärr kostar vår kärlek till våra hundar och vi betalar med tårar och förtvivlan..
  Har gått igenom samma sak som du och mina tre änglahundar bor kvar i mitt hjärta för evigt..
  KRAM!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.