Livsstil

Tidigt morgon bud, ledighet och 1 dag kvar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ledigheten är efterlängtad och ja jag vaknade självmant 7.20 och 7.30 ringer det på dörren – Godis till Tommytott. Ja han såg lite chockad ut när jag öppnar yrvaken och i bara boxershorts, men vafan ..? Jag hade blivit överlycklig om en man i bara boxershorts öppnade dörren om jag lämnat bud haha!

Promenad med kamphundarna och sen iväg till syrran på morgonkaffe innan vi drog iväg på gymmet. Det blev ett rygg och bröst pass och veckans andra träningspass är därmed avklarat och jag ser fram emot en vilodag i morgon .. om det nu inte blir en promenad haha!

En maskin med tvätt är i gång och i dag är det fokus på hemmet och kamphundarna och laga mat tills ikväll och något att äta i morgon på jobbet! Jag ska försöka få i ordning lite extra här hemma , vika all tvätt och röja undan så hemmet inte ser ut som katastrof inför husvagnssäsongen för snart ställer vi upp vagnen och då vill jag inte lämna lägenheten i ett kaos och dessutom vill jag att det ska vara städat och snyggt när sjömannen kommer hem, jag planerar ju att fokusera på annat än städning när han kommer hem haha #tappartvålen

Så vi hörs under dagen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.