Stuglivet

Akut tömning, oturs-helvete och återhämtning

När oturen ger oss en käftsmäll .. eller två.

Hej måndag och hej du lediga dag. Jag känner att du var behövlig och jag vet inte riktigt om jag kan känna att en dags ledighet efter fredag, lördag och söndags jobb är något som är nog. Jag känner att åtminstone två dagar hade varit behövligt.  Jag vaknar i vanlig ordning svintidigt och kan ej somna om , så det var bara att kliva upp göra varsin latte innan vi skulle köra hem till lägenheten och kolla posten, duscha och sen inom Lidl och handla lite nödvändigheter och nu en latte till och sen är målet att göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt. Då helgen har varit tuff kroppsligt.

Men nu ska vi gå till något som heter oturs-käftsmällar gånger flera. I fredagskväll när jag kom hem och gick på toaletten och spolar så är det stopp i toaletten, så jag blir förbannad och irriterad över att det inte släpper. Vi försöker diverse olika husmorsknep och jag ber alla jävla husmödrar dra åt helvete för det är ju bara humbug detta. Sjömannen får under lördagen uppdrag att köra på biltema och handla nödvändigheter och leka rörmokare. Det visar sig att det hjälper inte heller så han kollar septitanken och den jäveln är full. Ja det är inte konstigt att den jäveln är full då vi inte varit ensam om våran toalett – det blev att ringa jouren och be om en akut tömning vilket kostar ett par tusen. Tack som fan.

Det slutar inte där.  När jag kommer hem på lördagen informerar sjömannen att våran varmvattenberedare tydligen inte fungerar som den ska här i stugan. Den ger inte mycket värme. Så just nu sitter sjömannen i telefonkö till återförsäljaren och vi hoppas kunna få lite råd , att vi är okunniga gällande värmepumpar och att vi inte behöver köpa en ny, för en ny kostar nämligen 5500kr. Och ja, vi får se .. men sen har vi spisjäveln som fungerar halvdant, den fungerar men det tar ju tid att laga mat så den sjunger på sista refrängen .. Det går bra nu för bögarnabus!

Utöver detta så får jag känna på en dip med fibromyalgihelvetet och värkjäveln är förjävlig rentut sagt. Jag halkade lite i fredags och vred till kroppen och det i kombination med väderomslag gör att fibromyalgimonstret verkligen gör sig hörd och jag försöker verkligen hålla humöret uppe. Men det är tufft, speciellt när folk är oerhört snabba med att uttrycka att du som tränar och inte har så mycket muskler, du som  . .. bla bla bla.  Nej jag tränar inte för att jag ska bli stark som en oxe och få massa muskler, jag tränar oerhört lätt för att avlasta mina leder, men folk är så jävla tröga att dom inte förstår skillnaden, men snabba som fan på att döma och gärna komma med nedlåtande kommentarer.

Men efter i dag, med fokus på vila och återhämtning så ska jag väl känna mig lite piggare och mer i form i morgon. I can do this.

Med vänlig hälsning,.
#Vitkränktbitterbögmedvärkfrånhelvetet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Denise Taylor 5 maj, 2020 at 07:22

  Åh ibland blir det verkligen att allt kommer samtidigt :/

  • Reply tommytott 5 maj, 2020 at 09:22

   Ja en olycka kommer ju sällan ensam säger dom! Men nu jävlar får det räcka tycker jag haha!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.