Stuglivet

Valborg

En annorlunda valborg för många.

Sista April och vi har varit vakna ett par timmar.  Vi tände ljus, fixade latte och har parkerat våra rövar i varsin soffa framför varsin dator. Nyheterna läses , jag svarar på mail gällande samarbetes förfrågningar jag har fått in, en del känner jag bara vad tänker dom här och andra känner jag att detta skulle vara intressant men jag vill veta mer.

Det är valborg och många av parkerna stängs. I Lund sprider dom ut 1 ton hönsgödsel för att göra det mindre attraktivt för studenterna att hänga där. Heja Lunds kommun.  Vi brukar inte fira valborg speciellt och i år kommer det inte vara särskilt speciellt heller och jag är ledig för ovanlighetens skull. Men för den delen blir det inte något utöver det vanliga, tanken är väl grillning men det regnar så vi får helt enkelt se vad middagen blir för spännande.

Annars är dagens planer få, vi ska en runda och hälsa på svärmor, jag väntar på ett paket som det ser ut so det ska anlända i dag så jag väntar spänt på avisering, annars är det plocka i ordning här hemma i stugan och bara ta dagen som den kommer.  Slutar det regna så blir det promenad och bara ta dagens som den kommer. Eventuellt när jag ändå kör in och hämtar paketet att jag kör förbi tropikhuset och kollar om dom har mindre gräshoppor så kameleonterna får lite variation på sin föda.

Hur ser er Valborg ut?
Trevlig valborg om vi inte hörs mer i dag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.