Stuglivet

Extra pass, det brinner och myror i brallan

När kärleken gör att man orkar.

Jag: Ta nu ett kort, utan 300 dubbelhakor och fokus på ansiktet.
Sjömannen: Men jag orkar inte .. eller jag har inte tid.
Jag: Men du måste, du behöver inte röra på dig.
Sjömannen tittar på mig och ler.
Jag: Vad är det ?
Sjömannen: Jag tittar bara på fin fina morgonfrilla och det är inte så många dubbelhakor.
Jag: Så du menar att jag har massa dubbelhakor och sånt?
Sjömannen: Ska du ha ett jävla kort eller?

Och så här blev resultatet. Morgontröttheten har inte riktigt gått ur kroppen ännu och det kan nog bero på att ungdomen hittade tillbaka till kroppen och jag har sovit till 8:20. What? Vad hände här och jag är lyckligare än någonsin men oxå tröttare än någonsin haha. Men kroppen mår lite bättre, den är ond men hej .. det är sån där normal jävla värk som jag är van vid varje dag och inget extravaganza som plågar skiten ur mig som i helgen och i går förmiddag.

Jag tackade ja till ett extra pass i går trots kroppens vrål och för att de extra pengarna kan vara välbehövliga nu när allt går sönder i vårat liv haha. Jag vet ju om att jag mår bättre av att röra på mig och på jobbet får jag ju ofta röra på mig. Både sjömannen och kollegorna är dom som gör att jag orkar fortsätta vara den jag är och trots att kroppen ibland känns som 90+ så gör kärleken från dom att man orkar fortsätta hålla humöret uppe och vara den bup prinsessa som jag är.  Under kvällen på jobbet så får jag sms av sjömannen att jag måste ringa, nu, för det är viktigt! Han har fått sms av våran vän och granne där hemma Wanda att det brinner i våran trappuppgång. Jag meddelar en kollega och roffar åt mig allt jag behöver och springer marathon lopp igenom avdelningen, de andra kollegorna på andra sektionen frågar vad som händer och jag tycker i min stress att jag säger: Det brinner hemma vid lägenheten men jag säger tydligen bara det brinner. Vår lägenhet var utom fara och safe, så när jag kommer tillbaka berättar en kollega att dom andra ringt in och frågat vad som hände, att dom trodde det brann på jobbet och väntade på brandlarmet. Vi började asgarva och konstatera att kollegorna tänker att börjar det brinna på jobb så springer prinsessan där i från. Bye Feliiiicia och så springer jag! Så jävla kul haha!

När jag kom hem i går kväll så har sjömannen varit ute på upptäcksfärd. Han har inte varit så aktiv på Facebook på flera år men haft kontot, men nu för ett par veckor sedan tvingade jag honom minsann att lägga ut en annons jävel själv på marketplace med bortskänkes i den slutna stuggruppen vi är med i här i området. Efter det så är marketplace det bästa som hänt honom i livet, efter mig. För satan vad han hänger där och fyndar och i går var inget undantag. I går hittade han en annons från en bostadsrättsförening som totalrenoverar alla badrum i huset och därmed skänkte bort vaskar och toalettstolar, så han drog och kollade och hittade en så gott som ny toastol till oss, en ny vask och en ny toastol till grannarna inför deras inkoppling av spoltoa här i stugan.  Man kan tycka att det känns lite makabert att hämta en begagnad toastol, men hej .. när allt annat går ur funktion och ruinerar oss så känner vi att en in skiten toastol är inte hela världen.

Nu en latte till och fräscha till sig lite inför det 3:e: kvällspasset i rad av 5 kvällspass. Helgen närmar sig med stormsteg.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.