Foto

Almåsa fritidsby

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag ringde jag Annica för att höra i fall hon var i stugan på Almåsa och vad hon hade för sig. Vädret visste inte riktigt vad den ville så jag frågade om hon bjöd på kaffe och hon blev så glad när vi kom. Sjömannen och Annica har tidigare jobbat tillsammans och jag lärde känna Annica när hon flyttade ner till Malmö för ca 9 år sedan. Det blev massor med skratt , kaffe och slutligen blev vi hungriga så vi drog iväg och handlade korv med tillbehör och grillade och lunchade tillsammans.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det växte lite smultron på tomten som jag tryckt i mig samt att hon har både körsbärsträd och äppleträd. Äpplena vågade jag mig inte på, men körsbären var söta och goda.  Massor med prat, skratt och inspektion av trädgården och vi fick höra vad hon har för planer för resten av trädgården. Fantastiskt trevligt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag sprang som vanligt runt med kameran och efter att Annica fått samtal om att man gått ut med 1:a klass varning gällande regn i Malmö så packade vi ihop oss och hann precis till bilen när regnet kom. Vi körde och hämtade ett paket till mig som var fullproppad med kärlek och nu ikväll har vi bara slappat, myst med kamphundarna. Det har slutat regna för stunden  och jag börjar bli uttråkad. Vi får helt enkelt se vad kvällen erbjuder. Troligen inte mycket alls. haha!

Sjömannen stack även snabbt förbi och kollade om våra andra vänner var hemma, men Wanda sov och Tommys bil var ej hemma så vi ville inte knacka på då hon troligen skulle jobba natt .. Nästan gång!

Tack Annica för att vi fick komma och vi måste verkligen ses oftare!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Margareta 5 juli, 2016 at 20:42

  Mogna körsbär redan? Det har sina fördelar att bo i Skåne…

  • Reply tommytott 6 juli, 2016 at 11:16

   Ja det var en grym försommar här nere som gjorde att mycket mognade och värmen har ju varit framme, men solen är nu ett minneblott.

 • Reply Days by Johanna 5 juli, 2016 at 20:42

  Almåsa fritidbsy är så fint, vi var där på släktträff för 2år sedan!

  Du kan skicka inlägget till mailen jag skickar med här, gör det när du vill. så hojtar jag till när det kommer upp 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.