Foto

Välkommen till familjen

Stressens Mamma – men välkommen till familjen, dagsljuslampor! Alltså, jag och sjömannen är verkligen ett komplement till varandra haha! I dag när jag ska köra sjömannen till tåget så en bit mot centralen vrålar sjömannen – helvete, mobilen ligger hemma, vi kommer aldrig hinna! Lugn nu, Totten fixar , en u-svän och sen förlåt svea rikes lagar, men jag bröt nog mot en och annan trafikregel, men vi hann både hem och till centralen utan att jag körde ihjäl någon, bilen är hel och sjömannen hann med sitt tåg. Att min puls låg på 300 behöver vi ju inte tänka på haha!

Väl hemma inser jag att jag inte köpt dagsljuslamporna, så nu 2 timmar innan fotograferingen börjar så har jag dagsljuslampor som jag ska ta med mig i fall ljusinsläppet inte är det bästa, så vi får helt enkelt se om detta set kan lätta upp lite. Men jag är superglad, för nu kommer bilderna bli ännu bättre i mina sociala medier. Selfies kommer bli topnotch oavsett tid på dygnet samt att jag får bättre ljus vid stilleben fotograferingar. Behöver jag säga att jag har fått tillbaka suget att fotografera och leverera snygga foton i mina sociala medier?

Helvete. Jag måste putsa kamera linsen, glasögonen och packa ner extra minneskort. Det behövs visst ännu en nocco i denna kropp och ja, jag är sådär härligt nervös, vet ej varför men nu var det ju ett tag sedan jag fotograferade porträtt och perfektionisten i mig har vaknat och gör sig hörd.  Totten – you can do this!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.