Livsstil

Efter regn kommer solsken

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det har inte blivit extremt mycket sömn denna natten. Jag har haft värk i lederna och inte riktigt hittat en bra ställning att sova i, men jag somnade och sen självklart vaknar jag upp som en gamling och är törstig? Och när man hinkat in för mycket vatten, ja då vet ni ju självklart att man måste kissa så jag när jag väl somnat om så vaknade jag kort därefter av att jag behövde kissa… vafan?!

Vi är uppe, bråkar med kamphundarna på morgonpromenaden. Gizmo gillar ju inte regnet, så han kissade snabbt och sen försökte den grisen springa in direkt. Men jag fick tag i honom. Och nu sitter vi här inne i lägenheten, dricker varsin latte och jag suckar över vädret. Jävla pisseväder. Varför ska det regna konstant för? Kan vi inte få tillbaka det fina vädret som var i början av sommaren, eller var det den sommar vi fick? Jaja, oavsett väder så måste vi köra ner till husvagnen i dag. Det känns surt att betala för platsen och inte utnyttja den, så i dag åker vi ner och får det förhoppningsvis massa mys där nere.

Mitt photoshop har för övrigt lagt av, så jag måste fixa nytt. Det jag hade var ju fixat av en vän och nu har det slutat fungera, så jag får nog fan helt enkelt fundera lite på om jag får betala varje månad för det eller om jag helt enkelt ska hitta ett annat gratis program, men jag älskar photoshop. Har testat pixlr men det programmet är skit enligt mig. Jag fattar mig inte på det!

Nu ska jag lämna bitter Totten i en garderob, ta fram den glada skiten och gå igenom mailen och sen  .. Mot husvagnen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.