Livsstil

Älskade kamphund och sökord

Hundar är verkligen människans bästa vän, i dag är jag extra glad att denna älskade lilla kamphund finns i mitt liv. 

Efter morgonens samtal tittade jag på Chanel och tårarna började rinna. Funderingarna om hur Chanel egentligen har det då hon stundtals verkar så ledsen och inte alls pigg på göra något. Det är ju självklart att även hon saknar sina vänner och speciellt då denna fröken på 9 år aldrig varit ensam hund, hon har alltid haft någon, men nu är det bara du, jag och sjömannen, våran älskade kamphund, häxansurtant och glädjespridare.

Sökorden här i bloggen.

Nu ikväll när vi ligger här i sängen jag och kamphunden så kom jag ju på att jag totalt glömt bort detta med en stor favorit back in the days, nämligen veckans sökord. Kommer ni ihåg ni gamla trogna rävar här i bloggen? Sökorden kunde ju vara minst sagt galna och få en att skratta så tårarna rann och nu kör vi i gång med det igen, nästa vecka kommer det bli som tidigare, ett eget inlägg men tills dess så slår jag ihop det i detta.

Så vad har ni sökt efter här i bloggen och hur tolkar jag det ?

Nakengymnastik – Tack som fan, sjömannen är inte hemma så här blir det inga gymnastiska övningar.  Hur är det för dig? Sökte du tips och råd? haha!
Ahlgrensbilar pannacotta – Tack igen och skit på er, fy fan vad gott. Tar bara drygt 6 timmar att göra för att få till lagren. Måste göra snart igen. *dreglar*
Provexin – Stopp. Skiten fungerar inte ( Jag erkänner jag har testat men orkade inte smörja varje dag ) så du kan sluta söka på det hos denna tunnhåriga stjärtisen. Jag befarar att det inte bara ser tunnhårigt ut på min skalle, utan snart mer som en glesbebygelse.
Jag lagar maten – Jodå , jag kan laga mat om jag vill men eftersom sjömannen älskar att laga mat och att han är grym på det får han mer än gärna laga mat här hemma. Nu vet ni vem som är feedern i detta hushåll , jag brukar fråga honom om han vill ha mig till en liten tjockis så vi byter ut bögarnabus mot – Gay chub and chaser.

Veckans sökord. Tack som fan, jag har själv saknat detta med sökorden, jag ska försöka få in det som stående varje vecka – Happy sucking , men för fan .. haha, serching heter det för fan.  Och vet ni vem som börjar må bättre? Svettningarna är nästan helt över och jag känner mig feberfri .. hostan och kranen mitt i ansiktet, ja det är en annan femma!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anna 13 juni, 2017 at 19:31

  Ni får skaffa en kompis till henne. Laban blev en annan hund när vi skaffade Harry.
  Kram

  • Reply tommytott 14 juni, 2017 at 17:24

   Om vi ändå kunde, men tiden räcker verkligen inte till för en valp. Så vi får se hur det går! 🙂
   KRAM

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.