Dagens outfit

Werk

Onsdag och i går kväll kände jag mig feberfri och på bättringsvägen och bad till gud ( dream on ) att jag skulle vakna upp feberfri, för nu var jag fan less på att ligga i sängen och må som en påse hundskit. I dag vaknar jag upp pigg och utvilad, ingen genomblöt säng och ingen feber … Yas mama!

Photoshoot , manligt mode är något jag brinner för.

Men tro inte att det varit några marathon lopp, ingen träning för jag är fortfarande förkyld och får snyta mig hundra gånger och hostan har lagt sig lite men den visar sig ibland och jag tror lungorna är påväg upp. Men en runda till Lund till sjukhuset blev det och en lunch ute med syrran för att få se lite folk och då passade jag även på att ta lite nya snygga foton till bloggen. Väl hemma i Malmö blev det promenad med Chanel och sen soffhäng för energi nivån är typ i botten, men jag är på gång igen!

Overkligt att se sig själv och sin krönika i en tidning.

Dessutom så låg tidningen fibromyalginytt i postboxen och när jag bläddrade i den så såg jag årets andra krönika skriven av mig. Det är fortfarande overkligt att se sig själv och sin egen text i en tidning. Jag tänker inte sticka under stolen med att jag sträcker på mig lite extra och är oerhört stolt över att jag har äran att få vara krönikör, något jag älskar och något jag hoppas och arbetar mer för att fortsätta göra, skriva hos andra. En dröm att få sprida sina egna alster.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.