Livsstil

En hel natt, hjärnsubstans och en jävla massa samtal

Godmorgon godingar. Tisdag morgon och vet ni vad? Jag fick sova hela natten utan att vakan av andnöd eller hostattacker. Dock är sängen fortfarande blöt som att jag precis tagit mig en dusch haha. Men jag försöker se det positivt och att det kanske är på bättringsvägen, trots att jag fortfarande snorar och får ut otrevligheter, jag funderar på om det är hjärnsubstansen som är påväg ut men har det den färgen som jag får ut bör jag nog uppsöka läkare a.s.a.p och hostar like a maniac.

Jag började denna morgon med en latte.

Latten smakade gudomligt och jag har inte druckit kaffe sen i söndags p.g.a det inte smakat och jag konstigt nog inte varit sugen på det och bara det säger att något är galet i kroppen haha, men nu jävlar . Självklart är kaffekapslarna från nespresso slut, förutom de koffeinfria.  Och självklart har denna morgon börjat med en massa samtal. Vi tog ju det fruktansvärda beslutet att låta våran älskade lilla kamphund Gizmo somna in för 2 veckor sen och tror ni saker och ting flyter på ordentligt ? Nej, självklart inte, vad annars? Papper har inte kommit in till försäkringsbolaget så det är massa jobbiga samtal som jag har ringt . . igen och som om det inte är tillräckligt jobbigt att låta honom somna in och inte vara egoistisk?

Resten av dagen blir bara till att vila och piggna på mig. Mysa med Chanel, ta kortare promenader med henne och gå igenom mailen – det blir nog en dag i sängen även i dag.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.