Stuglivet

En sån där jävla bra fredag

En riktigt bra fredag.

Ser jag solen och känner jag värmen och var det någon som dansade ut från jobbet 13:15 i dag? Hell yes it was.  Jag cyklade hem , jag duschade och så packade vi och körde ut till stugan. Kamphunden skäller på byggarna och vi har just kommit tillbaka “hem” till stugan efter en runda på citygross för att handla till dagens middag.

Vi planerade i går kväll när jag kom hem från jobb att vi drar ut till stugan och bara hänga, slappa och mysa. Underbart att det är strålande sol och härligt väder och jag hoppas det fortsätter så i helgen så att vi kan börja rensa ogräs och fortsätta projektet med att gräva för det kommunala vattnet och avloppet.  Rejäl träning alltså.

Vad har ni för planer för helgen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.