Stuglivet

När fredagen inte blir som man planerar

När fredagen inte blir som man planerar.

Denna fredagen kan kyssa mig där jag är högast när jag plockar blåbär. Eller föresten, det kanske jag hade gillat och för det andra så plockar jag ju inte blåbär, så det är väl kanske helt omöjligt att bli kysst där? Skit samma, denna fredagen kan dra åt helvete rent ut sagt.

Vädret har varit sådär och jag har haft en jävligt konstig känsla i kroppen hela dagen. Jag vaknade innan kl 06 och kunde inte somna om så innan 7 var jag uppe och redan när jag vaknade hade jag en olustig känsla i kroppen och den har inte släppt, jag har haft allmänt ont, inget har blivit som jag har tänkt så jag packade ihop och körde till lägenheten och tvättade och sov på soffan.

Jag ska dessutom jobba i morgon och kollar tågen och det går inget tåg förbi Oxie så att jag ska hinna till jobbet i tid i morgon och dessutom fortsätter strulet med urspårningar, obehöriga på rälsen och annat skit som gör att inte ett enda jävla tåg går som det ska. Så jag är även irritabel över detta, jag börjar bli så jävla trött på att tågen inte går som dom ska. Och varför i hela helvetet kan folk inte bara hålla sig i från spåren?  Förbannade jävla idioter!  Och ja, här kommer säkert något jävla snille säga men varför kör du inte själv? För att som undersköterska har man inte världens bästa lön och inte med en löneökning på 300kr heller och med dagens bensinpriser så lönar det sig verkligen inte. Hade det varit gratis parkering för personal inom sjukvården så kanske det hade lönat sig , men inte som läget ser ut just nu.

Fotot är från förra helgen och jag ville bara uppdatera och dela med mig om att livet är fan inte perfekt hela tiden och sen slår det mig nu, mitt liv har inte varit perfekt på väldigt många månader. Just nu känns det som att motgångarna bara fortsätter .. konstant. Många säger att motgångar gör en starkare och med tanke på de senaste månaderna så bör jag snart vara världens starkaste man?!

Så ja, min lediga dag som jag såg fram emot har jag inte alls sett fram emot.  Men just nu har jag förlikat mig med att dagen varit som den varit och jag har inte kunnat påverka den. Det är bara gilla läget och så här är ju livet och just nu verkar det som att jag får förlika mig med att livet just nu tar mig hårt bakifrån utan att ens fråga.

Det är inget dåligt liv, bara en jävligt tuff period i livet som verkar fortsätta och jag tar dag för dag och kämpar mig fram.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.