Stuglivet

Att bara få vara

Att bara koppla bort och få vara.

Torsdag och jag och kamphunden packade i förmiddag ihop det i behövde och så körde vi och handlade till middagen ikväll och tanken var att jag skulle köra förbi tropikhuset med innan jag drog ut till stugan men det var så förbannat kallt och gick snabbare än jag trodde på Lidl så jag pallade inte vänta i stan i bilen på att dom skulle öppna, men eftersom jag uppenbart glömde handla mjölk till morgondagens kaffe så fick det bli ett stopp på Ica maxi innan vi anlände till stugan.

Det är något magiskt som händer när man kommer ut hit till stugan. Det var lite rått ( kyligt enligt mig) trots att vi har underhållsvärmen på och jag kom precis och tänka på elen nu när jag skriver underhållsvärme, med tanke på att den stora snackisen nu förutom dos 3 och ökningen av covid så är det ju elpriserna haha. Vi får helt enkelt se.

Det snöade nu ikväll så jag passade på att montera kameran på stativ och ge mig ut och bråka med den sämsta fjärrkontrollen till kameran någonsin ( någon som har tips på bra fjärrutlösar/självutlösare/ fjärrkontroll  till Nikon D800 ?! ) sen har vi bara tänt ljus, varit ute på kissrunda, lyssnat på musik och bara suttit i soffan och tillåta mig själv att bara vara. Jag ler , ser mig omkring och känner , här trivs vi och mår bra. Det är bara sjömannen som saknas.

Vi får se hur länge vi stannar. Jag har packat lite kläder, glömde tv-kortet men det är ju nära till stan. Jag har fortfarande ett par dagars ledighet innan det nya jobbet börjar, så vi får helt enkelt se hur länge vi stannar här, men nu blir det fortsatt bara mysa i soffan, bubbelvatten, lite nötter och kolla youtube innan vi går ut på sista rundan för natten och kryper ner i sängen.   Jag blir helt varm i själen och se hur lycklig kamphunden blir av att komma ut hit, det är som att hon hittar hem och får ett helt annat lugn än hemma i stan.  Pappas lilla hjärta!

Vad gör ni i dag?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.