Livsstil

Om en vecka ..

En vecka kvar till nya jobbet.

Onsdag och farbror är uppe igen.  Jag har varit uppe i dryga 2 timmar och jag kunde verkligen inte somna om. Denna oron jag hade över att jag skulle ha svårt att vända tillbaka dygnet sedan jag slutade på bup och med nattjobbet kan jag väl släppa nu va haha? Jag har sedan jag gick av varit uppe mellan 05-06 och vaknat av mig själv med undantag för i går då jag sov till strax innan 07. Jag har alltid tidigare vaknat tidigt men efter att man jobbat natt ett tag och haft en skev dygnsrytm så har oron funnits att jag inte ska palla kliva upp så tidigt och försova mig haha.

En vecka av min ledighet har gått och nu är det en vecka kvar. En vecka kvar till både sjömannen kommer hem och till jag börjar det nya jobbet. Ni anar inte hur mycket konstiga tankar och funderingar jag har haft. Vad har jag gjort ? Kommer jag fixa detta ? Det var 17 år sedan jag jobbade inom somatiken ? Människor har en tendens att sätta griller i huvudet på en. Men ju närmare jag kommer desto mer landar jag i att det är så rätt och det kommer gå så bra ,hade jag inte haft kunskapen så hade dom ju inte valt mig ..  dock finns det ju inget värre än att vara ny på jobbet och behöva fråga om allt och känna sig dum haha, men jag är övertygad om att jag kommer fixa detta galant bara jag släpper på att jag ska fixa allt direkt.

Men det är onsdag och ännu en ledig dag.  I dag ska jag nog ta tag i det jag inte gjorde i går, tvätten i torktumlaren måste in på sin plats och sängen ska få nya sängkläder, jag måste alltså haha. Sen ska jag väl så smått börja packa då jag och kamphunden drar till stugan i morgon tänker jag. Dock känns det som ett litet projekt då jag kör julkalender med rekvisita på instagram, så det måste med. Gah, som sjömannen säger – varje gång vi ska till stugan är det som att vi flyttar för evigt och när man sedan åker hem så funderar man på vart fan kom alla grejer i från? Haha. Dessutom vet jag ju inte om vi stannar en natt eller flera. Vi får helt enkelt se, men om inte annat är det ju inte värre än så att jag får köra hem till lägenheten och hämta det jag missat. Men det är ett projekt för morgondagen då jag tar beslutet haha!

Ordbajseriet tar ju aldrig slut, nu fyller jag på kaffet och så fulsjunger jag lite för grannarna.

Godmorgon, hej världen , jag tycker om dig så ful som du är. Nice butt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.