Krönika/åsikter/ tankar

Att hitta kärleken på nätet

| I betalt samarbete med Dejtingsidor.nu

Att hitta kärleken på nätet.

Tänk er att om ett par dagar så är det 15 år sedan jag och sjömannen träffades för första gången och det var fan den mest nervösa dagen, men även den bästa dagen i mitt liv. Aldrig har jag känt mig så nervös, orolig och så jävla kär på samma gång någonsin.

Jag bodde i Östersund och sjömannen bodde i Malmö , där vi nu sedan 15 år tillbaka bor tillsammans. Hur fan kunde ni bli ett par med över 100 mil mellan er ? Och det kan jag ju tacka vårat kära internet till, för det var just på internet som vårat dejtande började.

Vi träffades på en sida som heter QX.se där vi pratade med varandra i meddelande flera gånger om dagen, detta gick sedan över till att prata med varandra via sms och sedmera blev det att vi ringde och pratade med varandra varje dag i flera timmar. Med daglig kontakt så bestämde vi att jag skulle komma ner och hälsa på honom i Malmö och jag var ju inte öppen med min sexualitet, så jag berättade för min far och övriga i familjen att jag skulle åka ner till Malmö och hälsa på en kille som heter Ronny , gå på reptilmässa och lära mig hantera giftormarna. Ormar var inget han hade, för det var han livrädd för men en spottkobra hade han minsann.

Jag stannade i Malmö i 3 veckor och de var de 3 veckorna han var hemma från sjön och nu var det tid för mig att snart åka tillbaka till Östersund och sjömannen tillbaka till jobbet till sjöss. Vi beslutade att vi inte ville släppa varandra och det blev vi och vi började prata om hur vi skulle gå vidare. Jag åkte tillbaka till Östersund, ledsen med tårarna för jag ville inte åka, jag kände mig så hemma i Malmö och beslutade på tåget att jag skulle berätta för familjen att jag har pojkvän, att jag är homosexuell och att jag där och då bestämde att jag skulle säga upp mig och flytta ner efter 3 veckor.. Det bästa beslutet som jag någonsin tagit och jag är oerhört tacksam för att nätdejtning ledde till mitt livs kärlek!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.