Krönika/åsikter/ tankar

Funderar du på sluta röka

| I Betalat samarbete med EciggOnline

Att sluta eller minska på din rökning.

Rökning är det ju något som är hett på tapeten hela tiden, det har blivit restriktioner vart man får röka och vart man inte får röka. Det är förbjudet att röka på uteserveringar, det är ett jävla liv om att cigarettfimparna ligger kastade överallt eller är det så att du av hälsoskäl är i behov att trappa ner för att sedemera komma till ett rökfritt liv eller har livet tagit sån vändning att du helt enkelt inte har råd att köpa de dyra askarna ?

Det finns ju alternativ där man kan gå på sluta röka kurser, använda tuggummi och plåster men du känner att detta inte hjälper.Det är många rökare som säger till mig att det är så svårt att sluta röka, du är bestämd och tuggummi och plåster inte hjälper, utan de saknar den där känslan att gå ut, tända ciggen och känna den där känslan.

I dag finns det en uppsjö av olika hjälpmedel och alternativ och något som har blivit alltmer populärt för dom som vill sluta röka eller minska , så är det E-Cigg.  Det är många som bor i mindre orter där det inte finns fysiska butiker som erbjuder dessa alternativ, men nu finns det superbra butiker online. E-cigg erbjuder en uppsjö av olika alternativ och det finns en uppsjö av olikamodeller av E-cigg, hur ska man veta vilken man ska välja och vilken prisklass?

Jag rekommenderar dig som går i tankarna på att sluta röka eller för dig som vill dra ner drastiskt men har svårt att sluta , men vill gå över till e-cigg eller vape, att kolla in e-ciggs´ många erbjudanden om startpaket. Där kan du välja den prisklass som passar dig och ifall du vill ha en lite snyggare eller coolare , så finns det massa olika alternativ och utessenden. Du får med instruktioner hur den fungerar och hur många droppar av vätska du ska använda. Dessutom finns det både med och utan nikotin.

Självklart är detta för dig som är över 18-år och därmed har åldern inne för att kunna köpa tobak och nikotin.

Har du testat e-cigg eller vape? Är det något du rekomenderar till den som vill sluta eller dra ner på rökningen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.