Ett hälsosammare jag

Topformula hälsokost

|  I betalt samarbete med Topformula.se

Kosttillskott från Topformula.

Sommaren är här och just nu bjuder Sverige på ett magiskt väder och jag försöker verkligen spendera så många timmar jag bara kan där ute i högsommaren och suga i mig så mycket D-vitamin av solen som jag bara kan. Man mår ju så mycket bättre av värmen, solen och vitaminerna som man får i sig.

Jag som har fibromyalgi försöker boosta immunförsvaret med bra och prisvärda hälsokost produkter och försöker på daglig basis att ta de kosttillskott som jag har blivit rekommenderade för just mig och min livsstil och vad jag kan behöva, dessutom försöker jag få i mig kosttillskott som håller smärtan nere och förhoppningsvis är lite antiinflammatoriskt.

Jag vill tips om att köpa din kosttillskott hos Topformula då dom säljer sitt egna varumärke och finns bara på nätet och kan därför kan dom pressa priserna till det yttersta och har sjukt bra priser på några av de kosttillskotten som jag tar på daglig basis, så som Vitamin D för 29,75 SEK eller Omega-3 för 24,65 SEK. Jag tar Omega-3 just för att jag inte äter varken skaldjur eller fisk och därmed inte får i mig de nyttiga oljorna som fiskar och skaldjur har.

Det är snabb leverans och dessutom fri frakt när du beställer.
Utöver de redan bra priserna så att alla ska ha möjlighet att köpa hem bra hälsokost och tillskott så kan ni uppge rabattkoden Test10 som ger er 10% på hela köpet och rabattkoden är giltigt till den 31 Augusti.

Happy shopping!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.