Livsstil

Att känna sig hotad , en dag kvar och inspirationslös

Att känna sig hotad i sin egen trappuppgång.

I går innan jag drog på jobbet och höll på fixa här hemma med hemmet och fixande med kamphunden så tar jag som alltid en promenad med kamphunden. Inget ovanligt att det ibland är städare som i vanliga fall är supertrevliga. Personen i fråga håller på städa trappen ner till första våningen, jag säger ursäkta och han flyttar på sig och jag tackar så mycket. När jag gått rundan så tar jag alltid ingången genom källaren, som vanligt och när jag kommer till våran trapp så är städaren påväg ner och städar trappen ner mot källaren. Han tittar surt på mig och sedan slänger han ur sig massa ord på annat språk, bland annat sharmuta ( stavning ?) som jag mycket väl känner igen. Jag ifrågasätter om det var något han ville mig och att jag inte förstår hans språk så han gärna får säga det på svenska. Han blir mer hotfull, går närmare mig och ropar sharmuta och annat på arabiska. Jag går snabbt upp och känner enormt obehag när jag kommer in i lägenheten. Självklart tar jag tag i det och ringer upp hyresbolaget och förklarar. Dom tar det på allvar och i dag fick jag återkoppling att städbolaget kommer åtgärda detta.  Oerhört glad att det tas på allvar och jag hoppas innerligt att killen som får en tillsägelse inte kommer städa mer i denna trapp.

Det är en dag kvar tills sjömannen kommer hem. Sista kvällen jag sover ensam och i morgon kommer han äntligen hem. Längtan är brutal och dessa dagar har verkligen gått i snigelfart.

Jag har varit iväg och handlat snus och sitter nu här hemma i soffan och ska strax bege mig iväg mot jobbet för ett kvällspass.  Det är lite tomt här i bloggen för att jag totalt tappat inspirationen till inlägg. De senaste veckorna har mest varit jobb och inget fotograferande och de lediga dagarna har jag spenderat i stugan och glömt bort att fotografera. Så jag får väl helt enkelt skylla mig själv. Men jag hoppas kunna ändra på detta och spruta ur mig inlägg. 2019 har inte direkt varit något tur år haha.

Föresten, som ni ser så dricker jag en Celsius. Jag tycker bättre om Nocco men denna är fan god. Jag såg att Nocco har släppt en ny sommar edition, något med miami strawberry och är det något företag som är sugen på skicka mig lite av den nya noccon så får ni gärna skicka ett mail och hola at your local gayboy i mailen haha! Jag är inte den som är den, utan tar gärna emot lite nocco av den nya smaken.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.