Krönika/åsikter/ tankar

Att välja rätt belysning

| I samarbete med  Comp-lux.se

Belysningen är viktig.

Ni som hänger här inne vet ju att jag älskar att fotografera och för att få de bästa bilderna krävs ju mer än en bra kamera och objektiv, belysningen är superviktig vid fotografering. Många tror att man ska ha de senaste studiolamporna och visst kan jag hålla med om att studio eller dagsljuslamporna som jag använder ibland är perfekt speciellt när det börjar skymma på kvällarna och dagsljuset ute inte är optimalt.

Någon som många inte tänker på är att man kan ta hjälp av den belysning som vi har i hemmet, lampor i fönstret, taklampor och många har inbyggda spottar som ger ett fantastiskt sken och lyser upp riktigt bra.  Viktigt är att man väljer lampor som ger ett kallt sken och inte ett varmt sken när man fotograferar, för med “varma lampor” så ger det ofta en gulaktig nyans i fotona.

Comp-lux erbjuder lampor till hemmet, gården samt till bilen. Även för dig som är fritidsintresserad och hänger mycket i naturen så finns det ett utbud även för dig. Och nu när vi har skaffat stuga, så kan det hända när vi ska införskaffa i härlig belysning utomhus att vi tar en titt och kollar in vad för spännande vi kan hitta på denna sida.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.