Livsstil

Söndag, jobb och längtan

Söndag kväll och helgen är redan över. Jag är glad att helgen har gått snabbt och min lediga helg den ändrades och blev jobbhelg i stället. Jag jobbade extra fredag och lördag kväll och hade bestämt mig för att inte gå in extra idag, men när dom ringer kl 8 och hör om jag kan komma in och jobba så kände jag, vafan, sjömannen är ändå inte hemma och jag har inget speciellt inplanerat, tvätten och städningen är det ändå ingen som tar och det finns kvar. Jag kommer! Så det blev jobb även i dag 9-17.30!

Lite bitter är jag dock att det varit så fantastiskt väder i helgen och jag har inte kunnat njuta av det fullt ut. Jag får extremt fotosug när solen värmer och det är klarblå himmel, men förhoppningsvis  är det flera av dessa dagar framöver, vi går ju ändå mot rätt årstid och det har börjat grönska ordentligt i träden och buskarna. Älskar´t!

Nu har jag en extrem längtan. Både efter min lediga dag i morgon och att sjömannen äntligen kommer hem imorgon kväll. Han är saknad av både mig och kamphundarna. Chanel springer runt här hemma och tramsar som alltid dagarna innan han kommer hem, hon är verkligen pappas lilla flicka. I morgon, i morgon får vi hem honom och får både ömhet och kärlek, äntligen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.