Mode, Shopping och Skönhet

Att spara pengar

Inlägget är i betalt samarbete med | Sparacash.se

Tips för nybörjare att spara pengar.

Ekonomi och sparande är något som är ett ämne som man inte gärna pratar högt om. Ens lön och sparande är något som för många är otroligt personligt och kan för många vara mycket känsligt , vilket man ska respektera. Det är otroligt viktigt att man inte jämför sig och sin inkomst med andras inkomst och andras sparande.

Många får ju sin pension via sitt jobb och känner att man kanske inte har råd att ha ett eget sparande eller sparar i fonder och aktier. Jag sparar pengar, från min lön och sätter varje månad in en viss summa på ett specifikt konto, både för framtiden och i dag när vi lever mitt under en rådande pandemi så är det absolut bra att ha ett sparande, men jag har full förståelse för de personer som känner att de inte har råd att spara, kanske är man permitterad, har blivit av med sitt jobb eller har en sambo som tyvärr inte har samma inkomst källa som tidigare.

Jag har under en längre tid funderat på att börja spara i fonder eller aktier, men jag kan med handen på hjärtat säga att jag har ingen koll överhuvud taget om hur detta fungerar, men nu vill jag tipsa om Marcus Lindblad, som driver SparaCarsh.se.

Marcus tipsar om en uppsjö av olika sett att spara pengar på bäst sätt som du kan läsa om på sparachash och du kan även kolla in Marcus på youtube-sparacash.  Där du kan få tips och råd om hur du ska gå vidare eller välja det alternativ av de olika sparalternativen som finns.

Är du som jag sugen på att börja med aktier eller fonder så kan jag verkligen tipsa dig om både aktier för nybörjare och bästa fonderna.

 

Att spara pengar är inte en självklarhet för alla och många tror man måste spara större summor, men det är viktigt att tänka  på att det är bättre att spara något än inget alls. Börja smått och läs på och här på Sparacash kan du verkligen få tips och råd och bygga på din kunskap på hur du på bäst sätt förvaltar och sparar dina pengar.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marcus Lindblad 30 december, 2021 at 10:17

    Hej tommy vad kul att du är sugen på att börja spara =) som jag nämner i mina videos räcker det med bara en hundralapp eller så lite som 1 krona i en fond för att testa. Jag rekommenderar det verkligen och sedan få in det i ett månadssparande. Det kommer göra underverk på sikt!

    Tack för ditt inlägg och stort lycka till med sparandet!
    /Marcus

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.