Livsstil

Tisdag , Nocco och en lugn kväll

När en Nocco behövs.

Holy mother of … pip. Ni anar inte hur trött jag var när klockan ringde i morse 04:30 och jag behövde kliva upp, fixa mig, gå ut med kamphunden ( ja jag går alltid ut en snabbis med kamphunden även om sjömannen är hemma ), för hur skönt är det inte för dom att veta att dom inte behöver ge sig ut på en lång runda direkt så tidigt på morgonen ? Chanel har fått kissa och kan få en längre runda lite mer human tid på dygnet och inte 04:40 haha. 05:05 lämnade jag lägenheten och idag gick jag till tåget, för det var så förbannat kallt att cykla i går så jag valde att gå i dag, minst sagt en uppfriskande promenad.

Det har varit en riktigt bra dag. Det har gått i 110 och jag sträckte på mig lite extra när både kirurgen och operationssjuksköterska berömmer mig för mitt arbete och att jag har kommit långt för att bara vara på introverta nummer 3. Saker och ting börjar mer och mer falla på plats , vilket känns skönt även fast jag stundtals bara känner att , Totten du är en idiot och hur jävla trög får man egentligen vara ? haha. Så i dag njuter jag lite extra över att jag faktiskt visat att lite fastnat och att jag kunde göra så mycket själv. I morgon är kanske inte samma sak haha.

Efter jobbet hämtade sjömannen mig och vi körde och handlade och levererade lite godsaker till  en vän som är positiv på covid, så bögarnabus fick agera inköpsassistent, lämna vid dörren, ringa på och sen springa som om jag blev jagad av en björn haha.

Men nu är vi hemma, jag har varit ute med kamphunden och sjömannen har börjat med maten och jag har tagit mig en Nocco, för i dag behövs det verkligen och jag unnar mig en god jävel. I morgon kör jag ett kvällspass så det känns faktiskt lite skönt att slippa kliva upp 04:30, men förvånar mig inte om jag vaknar vid 5 tiden ändå. .. Knip hårt med gumpallan nu för fan och be för att jag får sova i alla fall till 07.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.