Mode, Shopping och Skönhet

Tom Robinn recension

Tom Robinn - Tommytott

 

Nu är det äntligen tid för mig att tala om vad jag tycker om den nya hudvårdserien jag fick hemskickat från Sliqhaq.

Jag fullkomligt älskar dessa produkter från Tom Robinn. De doftar gott, huden känns ren och samtidigt som produkterna har aloe vera som har en lugnande verkan samt citronvatten och mentol för en uppiggande effekt.  Och något som jag söker efter när det gäller hudvårdsprodukter är att dom ska vara dryga, man ska inte behöva använda mycket och de ska hålla ett tag och ett stort plus är att fuktighetskrämen både är vattentålig och absorberas in snabbt och lätt i huden utan att kännas fet och kladdig.

Efter att ha använt dessa produkter varje dag i ett par veckor känns huden bra, trots solning och att jag ätit onyttigheter som kan ge en finnar.

Dessa produkter rekommenderar jag starkt. Du kan köpa produkterna här, en fantastisk present till din man, pappa eller bästa killkompis!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.