Livsstil

Himlen har fått ännu en fin ängel

Sov gott älskade svärmor.

Vilken jävla dag. Skratt, tårar, skratt, sorg, tårar  , skratt och tårar. Så kan vi väl summera dagen.
Jag och sjömannen började morgonen med en promenad med kamphunden, jag fixade mig och la ner maten till dagens kvällspass. Sen tog vi tåget till Emporia för att sjömannen skulle hämta ut sina nya linser och sen tog sjömannen tåget med mig till triangeln och jag fortsatte mot Lund för ett kvällspass.

När jag nästan är framme på jobbet ringer sjömannen mig och informerar att svärmor inte finns mer, att hon somnat in. Jag roffar åt mig kläder för att jag ska byta om och försöka få tag på driftansvarig och chefen, men min kollega i omklädningsrummet sa spring till tåget, jag meddelar att chefen ska ringa eller du ringer när du har tid. Så jag sprang igen och där någonstans slarvar jag även bort mitt id -kort till jobbet. Grattis Totten, för det var ju precis vad som behövdes?

Så dagen har spenderats med en jävla massa tåg, tårar, skratt, tårar och med sjömannen och hans familj. Det har varit tung dag och nu är vi hemma i lägenheten och bara är.  Älskade svärmor, du kommer vara så saknad och nu är du där du vill vara, återförenad med svärfar!

En tung dag för många av oss.
Var rädd om dig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Monica 4 januari, 2022 at 22:34

    Jag beklagar, så ledsamt 😥

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.