Stuglivet

Att ta vara på tiden

Att ta vara på tiden.

Lördag och dagens arbetspass är avklarad. Det var motigt att kliva upp i dag och det är kämpigt med en värkande kropp, men jag tog mig upp och tog mig igenom arbetsdagen. När jag slutade körde jag hem och där möter jag kamphunden och sjömannen som har packat och fixat det lilla vi skulle ha med oss till stugan , vi bestämde nämligen att vi kör lördag i stugan.

Det gäller att ta vara på den lediga tid man har när det är jobb helg och att det dessutom är de sista lediga timmarna man har tillsammans med sjömannen får man ta vara på. Det blir en lugn lördag här ute i stugan, käka fläskstek och bara njuta av de sista lediga timmarna tillsammans. I morgon ska vi nämligen hem till lägenheten på förmiddagen , jag ska jobba helgens sista arbetspass och sjömannen ska göra sig klar och åka på jobb i morgon eftermiddag. Så det gäller att ta vara på tiden tillsammans.

Hur ser er lördag kväll ut?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Emschen 6 oktober, 2019 at 11:57

    Mysigt med en höstkväll i stugan.
    Vi var hos vänner och åt middag, tre familjer som samlas och bara umgås. Barn i ålder från 1,5 år till 18 år och en hund. Helt underbart!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.