Stuglivet

Dagarna springer iväg, hem är där hjärtat är och en dag kvar

Hem är där hjärtat  är.

Dagarna bara springer iväg och denna helgen som jag var ledig har jag inte riktigt hunnit med, vart fan tiden den vägen? Plötsligt var det måndag och ett morgonpass på jobbet och nu tisdag och ett nattpass.  I helgen var det mys i stugan fredag, i lördags hade jag och kamphunden sleep over hos Elina med mat och bubbel och massa skratt. I söndags var det soffdag i stugan och kollade på säsong3 av sex education.  Sjukt bra.

Jag har tänt ljus, plockat i ordning lite här i stugan och i dag har jag försökt sova mer inför nattpasset i natt. Samt att jag var hem till lägenheten och kollade till hur det stod till med växterna och posten. Växterna lever verkligen inte sitt bästa liv tack vare 2 fläktar och en avfuktare, så dom behöver att jag kollar till dom oftare för vatten och fukta extra för att dom inte ska  dö .. .helt.  Måtte detta med möget hemma i lägenheten vara klart snart, för nu jävlar vill jag lova er att jag är så jävla trött på skiten.  Så nu blir det bara att mysa i stugan, hem är det hjärtat är och ja, stugan känns mer hem än lägenheten. Bara synd dom stänger av vattnet snart. Deprimerande.  Kom igen Malmö kommun, låt vattnet vara på året runt och låt oss som vill, bo här året runt. Är det för mycket begärt?

Nu är det dessutom bara en dag kvar tills sjömannen kommer hem. Längtan är brutal och i morgon får vi äntligen hem honom, även fast jag vet att han är tröttare än ett helt ålderdoms hem så får vi ha honom hemma och bara det är ju en vinst.

Hur har ni det?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.