Livsstil

En ny vecka

Förvirringen är total.

Måndag och en ledig dag är här. Denna lediga dag kommer så lägligt och jag känner bara. Its a hallefuckinglullejah moment när jag vaknar tills jag hör byggarnas oväsen innan klockan 8:a på morgonen?! Men skjut mig och jag jahopp, att ligga kvar i sängen och dra sig är ju inget alternativ för det är ju inget mysigt att lyssna på det jävla ljud. Självklart slutade dom när jag fått på mig kläderna , varit ute med kamphunden och kommit in.

Jag har fixat mig en latte och sprungit runt som en yr höna här hemma med smått panik. Jag hittar inte kamera väskan med Mr nikon eller min olympus kamera. Jag har skickat sms till sjömannen, varit ner i bilarna och kollat om vi glömde väskan där , men där var den inte så jag håller hoppet på att vi glömde den i stugan. För annars vet jag fan inte vart den ska ha tagit vägen och är mina kameror borta så kommer jag lägga mig ner och fulgråta.

I dag har vi inget större planerat på schemat, det får ju bli en runda ut till stugan för att kolla om kameraväskan med tillbehör är där, vi ska plocka här hemma i lägenheten och vi ska bara slappa. Så en ny vecka ska kickas i gång och ja , det ska bli en bra vecka.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.