Krönika/åsikter/ tankar

Att träffas online

| Betalt samarbete med  Bästadejtingsajter.se

De bästa dejtingsajterna.

I dag är det många som går och längtar efter kärleken, att få träffa den rätta och att få lämna ensamheten och gå in i tvåsamheten. Att träffa någon i dag kan många tycka är något som känns .. väldigt långt borta och är osäkra på hur man ska gå till. Det är ju inte superlätt att hitta den stora kärleken på den lokala puben eller på dansgolvet.

Jag och sjömannen träffades för 15 år sedan. Det är helt otroligt vad tiden går och jag kan med handen på hjärtat säga att jag är lika kär i dag som jag var för 15 år sedan när jag träffade honom. Många har funderat på hur vi träffades och eftersom jag då bodde i Östersund och sjömannen här i Malmö så träffades vi via en dejtingsida på internet.

Vi pratade både i telefon, via dåvarande dejtingsida och även på något som heter msn om ni minns. Sen bestämde vi att jag skulle komma ner till Malmö och hälsa på honom och det var kärlek vid första ögonkastet och på den vägen är det. Jag åkte tillbaka till Östersund och sa upp mig från mitt jobb, bokade en enkelbiljett till Malmö med flyg och sedan dess har det varit vi 2.

Så jag kan verkligen rekommendera er alla att testa på detta med dejting sidor online. Ge det ett försök och lär dig sålla och ha ett öppet sinne.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.