Krönika/åsikter/ tankar

Företagarna som hjälper dig

I samarbete med | Foretgarna.se

Att driva företag kan många tycka är enkelt. Eller det kan låta enkelt, men det är en hel del som man ska tänka på och det dyker upp saker som man kanske inte tänker på när man är företagare, skatt, moms, och deklarationen ska man verkligen inte prata om. Herregud, när jag hade företaget som fotograf så kände jag ibland att varför gör jag detta. Det är inget jag ångrar, utan jag är glad att jag startade mitt företag och ibland kan jag sakna att driva eget företag, även fast det var rätt beslut att avveckla fotograf företaget så kan jag ibland känna ånger att jag inte la det vilande i stället och tog upp det som nu när jag känner att jag är motiverad och har mer kunskap. Men jag har så mycket erfarenhet i bagaget nu så i fall jag någon gång startar upp igen så känner jag mig tryggare och har kunskap i bagaget som jag kan plocka fram.

Hade jag i dag startat företag igen så hade jag gjort mig medlem på FöretagarnaFöretagarna är en bra sida som du kan göra dig medlem i som företagare och få en hel del hjälp, utbyta kunskap och läsa om vad som händer i företagare världen och just nu även en hel del uppdateringar om Corona-krisen som inte slår hårt till mot den enskilde företagaren.

Något som jag som influencer uppskattar och vill lyfta lite extra , som du kan få hjälp med hos Företagarna är nämligen den juridiska rådgivningen som du som medlem får tillgång till. Som medlem kan du få juridisk telefonrådgivning gällande saker och är du medlem och är behov av tillexempel avtalsgranskingar eller rättsliga ärenden du behöver hjälp med så erbjuder företagarna förmånliga priser till sina medlemmar. Något jag verkligen tycker är bra, för detta med avtal är något som kan vara svårt att tyda och de finstilta och smådetaljer kan vara bra att ha ett par extra ögon på så att du inte missar någon detalj, som kan vara extra viktigt för dig som person.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.