Hem och Inredning

Att välja rätt säng

dsc_2717

Jag snackade med en vän här om dagen om detta med sömn och sängar och vi båda fick oss ett gott skratt då hon och hennes pojkvän just flyttat och i samband med flytt fick dom slänga sin säng och likt vi sov på en luftmadrass den första veckorna i lägenheten i väntan på att våra möbler och våran älskade säng skulle komma till lägenheten.

Vi valde för om det är 2 år sedan eller mer att lägga ner lite extra pengar på en snygg och riktigt bekväm säng och valde därför att köpa en kontinental säng, med champagne formade ben, huvudgavel, gavelkuddar och rejäla bäddmadrasser. Det kan vara ett av det bästa köp vi någonsin lagt extra pengar på, för att sova skönt och bekvämt och bra är a och o. Och jag kommer aldrig mer gå i från en kontinental säng och har insett hur viktigt det är att faktiskt välja en säng efter kroppen och att faktiskt få sova ordentligt.

Både jag och sjömannen spenderar extremt mycket tid, kanske lite väl mycket tid i sängen. Nu har vi ju dessutom möblerat om och bytat sovrum här hemma och det blev så fruktansvärt bra, mysigt och att sängen dessutom är nästan för skön att vi mer än gärna lägger oss där och kollar på tv än att sitta i soffan .. det är väl ett bra betyg? Att vi sedan håller på fixar till sovrummet och gör det mysigare och gör att det faktiskt är ett rummen här i lägenheten jag tycker bäst om .. gör ju att det bli att man spenderar en hel del timmar där inne. Dessutom, en säng som gör att man sover gott, vaknar utvilad och att vi har rätt typ av madrass som passar både mig och sjömannen, speciellt sjömannen då han haft och stundtals har problem med sin rygg. Så jag kan verkligen rekommendera er att ta tid på er, att välja med omsorg och faktiskt
lägga ner några extra tusenlappar på att köpa en riktigt bra säng, jag kan rekommendera Sovabutiken eller Sova.se då dem har duktiga experter! Fråga experterna i butiken, alla sängar passar inte alla så fråga på så hjälper dem till att välja rätt säng.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.