Livsstil

Konstiga drömmar, lördag och latte

dsc_2964

Lördag men kroppen och hjärnan tycker det känns som lördag.  Somnade gott när jag kom hem från jobbet efter promenad med kamphundarna, men kl 9 vaknar jag i panik,drömmer att båten har sjunkit, tar en lättande suck och somnar om. Samma sak vid 12 och då behövde kamphundar ut igen, så ut med dom och sen somnade vi om till vid 14.30. Skönt att jag fick sova ett par timmar riktigt skönt i all fall. Kamphundarna låg nära!

Det är konstigt det där med drömmar.

Lördag eftermiddag, det är strålande sol och riktigt skönt väder ute. Jag får lite ångest över träningen och letar som en galning efter fodrade vintertights så jag och sjömannen slipper frysa när vi är ute och springer och ja, det är tights vi vill ha , finns inget skönare att springa i. Jag har testat ett par vanliga tjockare byxor, men det är inte samma känsla. Gizmo skäller och påkallar uppmärksamhet, jag skäller tillbaka och informerar att jag jobbar och faktiskt försöker njuta av lördagens första latta. Ska det vara för mycket begärt haha! Kliar mig i ansiktet och inser att jag snart ser ut som en björn, jag måste raka mig. Det är skamligt hur lat jag blir när jag jobbar natt, jag går verkligen in i ett mood med fokus på jobb och skägget det växer. Det ska fan trimmas i dag eller i morgon. Skärpning Totten.

Hur har ni det i dag och vad har ni för lördagsplaner? Tell me!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Marie 12 november, 2016 at 17:37

  Ha en toppenhärlig lördag nu,

 • Reply Anneli 13 november, 2016 at 13:40

  Hej fina, kolla i forumet på jogg.se, där brukar finnas tips 😀
  Varm kram till dig och sjömannen ❤
  /Anneli

  • Reply tommytott 14 november, 2016 at 10:38

   Tack! :D!

   Kram

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.