Livsstil

Ledighet, virus helvete och ta hand om huden

Detta gick ju inte alls som planerat. Jag ställde larmet på kl 12 och jag vaknade av larmet, kollade på kamphundarna och dom var inte i sovrummet, så jag måste ha stängt ut dom i hallen så jag vände på mig och somnade om till kl 15?! Seriöst Totten? Det där med att försöka vända på dygnet första dagen har skitit sig rätt rejält faktiskt. Men uppenbart behövde kroppen sömn och varför inte lyssna på kroppen ?

Min förkylning har känts som den börjar ge med sig de 2 senaste dagarna och för att vila ut den ordentligt tänkte jag vänta tills i dag med att ta en löptur, men vet ni vem som vaknar upp med onda halsmandlar? Jo jag! Förhelvete, vem det nu än är som går runt och sprider sina jävla baciller, skärp dig, håll dig hemma tills du är helt frisk haha! Nej, men fortsätter detta får jag söka upp en läkare, för detta är fan inte normalt. Förhoppningsvis kan varmt citronvatten fixa detta och jag önskar att någon kunde koka sådan citron och ingefärs tjoffilifjoff som ska vara grymt att shotta. Någon? haha!

dsc_2976

Så ikväll blir det en mys kväll. Jag och kamphundarna ska tända ljus, starta tv och jag ska testa en av de nya ansiktsmaskerna jag fick med mig från Lush när jag var där på mötet, för denna kylan och väderomslag påverkar inte bara mina leder, utan min hy blir så otroligt torr när det är kallt ute. Jag tänkte eventuellt unna mig ett glas rosé oxå, för det är jag värd. Men helt ärligt vet jag inte om jag är så sugen på det just nu då jag hellre hinkar i mig varmt citronvatten. Men vet ni ? Det känns så jävla skönt att jag gjort sista natten nu och inte behöver tänka på jobbet. Mys!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.